ELAZIĞ / ALACAKAYA - Halkalı Ortaokulu

May

Okulumuzda 2. dönem başında gerçekleştirilen kaybedenin olmadığı kazananın tüm öğrenciler olduğu Siyer Yarışmasında diğer arkadaşlarına göre daha başarılı olan Yeliz ÇAĞLAR, Meryem BEZGİN ve Elif SÜNER öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Öncelikle Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mücahit POLAT, Sınıf Öğretmeni Fahrettin ÖZTÜRK'e ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla evlerde kutlandı.Bu anlamlı günde okulumuz yöneticileri tarafından öğrencilerimize  hazırlanan hediyeler ve Alacakaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce gönderilen Türk bayrakları Halkalı Jandarma Karakol Komutanlığı aracılığıyla çocuklara ulaştırıldı.Bu güzel günde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Covid-19 (Koronavirüs) salgını nedeniyle okula gidemeyen öğrencilerimiz için Halkalı, Gürçubuk, Esenlik ve Yalnızdamlar köyü muhtarlarıyla  iş birliği yaparak dezenfekte edilmiş yaklaşık 400 kitap dağıtımı yapılmıştır.Evde kal huzur bul, kitap oku mutlu kal.

Nis

Alacakaya İlçe Komutanlığı ve Halkalı Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından öğrenciler eğitilerek 2020'nin ilk trafik dedektiflerine kartları verildi.Trafik Dedektifleri Projesinin trafik içindeki en savunmasız grup olan çocuklarımızı bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve onlara daha güvenli bir trafik ortamı sağlamaktır" dedi. Eğitim kapsamında, ilk ve ortaokul öğrencilerine kavşaklarda ve kara yolunda yaya geçiş kuralları, araçlarda emniyet kemeri kullanımı, okul servis araçlarında uyulması gereken kurallar, traktör ve kamyonet kasalarında yolculuk, bisiklet binme kuralları uygulamalı olarak anlatıldı.

Eğitim sonunda öğrencilere trafik dedektifi kartı ve bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.